Penningmeester gezocht

De HVS zoekt een nieuwe penningmeester.

Onze penningmeester Dorothé Timmermans wil graag het stokje aan een opvolger overdragen. Het bestuur van de Historische Vereniging Schiedam ziet haar node gaan want zij heeft zich altijd voortreffelijk van haar taak gekweten.

We hebben dus een vacature. De HVS zoekt zoekt iemand die van wanten weet en plezier heeft in het voeren van een goede boekhouding. Iemand met liefde voor geschiedenis die toch met een brede glimlach de boeken bijhoudt.

Als U meer wil weten over het penningmeesterschap van de HVS, stuur dan eens een mailtje naar het bestuur. Dan kunnen wij een oriënterend gesprek voeren, als het kan met Dorothé erbij. (bestuur@historischeverenigingschiedam.nl)