Stads/dorpswandelingen

De Historische Vereniging Schiedam is in 2017 gestart met een werkgroep Stads- en Dorpswandelingen. De werkgroep verzorgt zowel Schiedamse als Kethelse historische wandelingen met deskundige gidsen.

De wandelingen vinden plaats van april tot en met oktober. De eerste zondag van de maand is de Schiedamse wandeling en de derde zondag van de maand is de Kethelse wandeling.

Voor Schiedam: de Zwart Nazareth-wandeling, de Hoogstraat-wandeling en de Vesten-wandeling.

Voor Kethel: de Dorpswandeling, Bijdorp en de molenwandeling en de Polderwandeling met bezoek aan de Sint Jacobuskerk.

Wandelingen op maat zijn het hele jaar mogelijk. Voor een familiefeestje, jubileum of zo maar, voor informatie of vragen kunt u mailen naar wandelingen@historischeverenigingschiedam.nl

De werkgroep Stads- en Dorpswandelingen bestaat uit:
Nico de Vries, Cok Boes, Reinard Maarleveld, Dick Gelderblom, Aad Verbeek, Monique Baptist, Jan Vlugman en Adrie Broeren-Rip

E-mail: wandelingen@historischeverenigingschiedam.nl

Nadere informatie en aanmelden: klik hier